Välkommen att kontakta oss!

Välkommen till

Våra Tjänster

VÅRA TJÄNSTER

Behöver du hjälp i trädgården? En ny entrérabatt, en uppfräschning av trädgårdens skuggiga hörn eller hjälp med att beskära dina fruktträd?

Vi arbetar med design, anläggning, beskärning och skötsel av trädgårdar.

DESIGN & RÅDGIVNING

Att komma hem och sätta sig i sin trädgård och känna lusten till livet kan vara en dröm. Hur realiserar du dina drömmars trädgård och hur vill du att den ska se ut? Och kanske framförallt, vad vill du göra i den? Att titta på eller vara i, att jobba med eller njuta av. Kanske lite av allt?

Här är några frågor att fundera över.

VILKA OLIKA FUNKTIONER VILL DU SKA FINNAS I TRÄDGÅRDEN?

Plats för morgonkaffet? Sandlåda för barnen? Kryddträdgård eller en damm? Hur mycket tid har du för skötsel och anläggning av trädgården? Hur ser din sommar ut – är duhemma mycket eller reser du bort flera veckor?

VILKEN STIL TYCKER DU OM? 

Naturlik, strikt, raka linjer, japansk, romantisk? Vilken älsklingsfärg, material och växter har du? Fundera på vilka gångar/stigar som känns naturliga att gå i trädgården.

VILKA EKONOMISKA RESURSER KAN DU TÄNKA DIG ATT LÄGGA NER PÅ TRÄDGÅRDEN?
VAD VILL DU PRIORITERA?

Garageuppfarten, entrén, uteplatsen, köksträdgården eller ett insynsskydd?

VILKEN TYP AV  MILJÖ FINNS I DIN TRÄDGÅRD?

Är jorden lerig, sandig eller något mitt emellen? Vilken typ av växter trivs naturligt i din trädgård? Ta en titt på naturen omkring.

Anläggning

Vi kommer hem till din trädgård och gräver, jordförbättrar och planterar.

BESKÄRNING

Känner du att det behövs Hjälp/stöttning med beskärning av träden i trädgården så hjälper vi gärna till. Kontakta Tony på 0735935562 eller mejl tony@halsotradgarden.se så kommer vi överens om när och hur.

SKÖTSEL

Uppdrag tas emot från bostadsrättsföreningar, butiker, företag och privat personer. Upplägg efter individuella behov. Till exempel sommarblomsplantering, vattning, ansning och ogräsrensning. Ta kontakt för besök och offert.

TIDIGARE ANLÄGGNINGSARBETEN

Björntorps äldreboende, Terrassbygge, Sparbanken m.m
SE MERA UPPDRAG HÄR