Välkommen att kontakta oss!

Välkommen till

Om Trädgårdsbutiken & Öppettider

TRÄDGÅRDSBUTIKEN

Nu börjar säsongen lida mot sitt slut. Trädgårdsbutiken har stängt midsommarafton och midsommardagen. Sen är det öppet tisdag och onsdag den 28 och 29 juni.

Tisdag-Fredag kl. 10.00 – 17.00
Lördag kl. 10.00 – 14.00

Butiken stängd from 30 juni.
Vi har inte bestämt öppning i augusti mer än att vi ska ha SKÖRDELÖRDAGAR. Den 20, 27 augusti och 3 sept. Då i samarbete med andra odlare i närheten: Fridens trädgård grönsaker och produkter från trädgården, Henningslunds Fruktodling frukt och must, Norsborgsgård grönsaker, Honung från trädgården.
Den 3 september deltar också Nyköping/Oxelösunds Naturskyddsförening med tips om en naturvänlig trädgård.
20 sept är SPF på plats med ’Växtbytaredag’.

På Hälsoträdgården Lunden odlar vi naturligt från frö till planta. Många av växterna driver vi upp själva i våra växthus. Vi odlar för mångfald, med hållbarhet i fokus.

I vår trädgårdsbutik hittar du grönsaker, grönsaksplantor, sommarblommor, sättpotatis och sättlök. Här säljer vi perenner, jord och blomsterarrangemang. Träd, buskar och bär finns också. Om vi inte har det du önskar beställer vi det till dig. Vi har också krukor och lite dekorationer för din trädgård eller balkong.

Hos oss kan du betala med kort, kontanter eller swish.

Vi driver vår odling och butik i Oxelösunds kommuns tidigare växthus, på Kyrkogårdsvägen 2 i Oxelösund.

Vi följer rådande rekommendationer då det gäller covid 19. Kontakta oss gärna om du inte vill utsätta dig för smittrisk. Vi plockar gärna ihop det du önskar handla, så kan du och hämta utanför butiken. Kontakta oss i så fall: 073-655 49 82,

Välkommen!