Välkommen att kontakta oss!

Välkommen till

Ett av mina publicerade inlägg

Odling

Publicerad 12 juli, 2017

I fredags gjorde vi ett besök hos Ängsäters perenna odling. Att hitta bra leverantörer är en del av vårt arbete och inte alltid så lätt, kvaliteten ska vara god vi vill ha närodlat i harmoni med naturen. Ångsäters odlingar ligger på en Mälarö mellan Botkyrka och Drottningholm. Vi valde några sorter som vi behöver nu till trädgårdarna på Björntorp. Men sen gjorde vi planer på vad vi ska köpa in till butiksöppningen den 8 augusti.

Sensommar och höst är bra tider för plantering både av perenner och annat. Dagens fynd var Smulgubben ‘Rebecca’ som har varit svår att få tag på de senaste åren. Den ger frukt hela sommaren och smakar gudomligt gott.odling
Publicerad 12 juli, 2017 | Av Benita och Tony