Välkommen att kontakta oss!

Välkommen till

Ett av mina publicerade inlägg

Hemsida & inför säsongen 2018

 

Ny hemsida

Som sagt vi har just nu skapat en ny hemsida som är mobilvänligare och vi hoppas på att detta ska göra det lite enklare för dig som vill titta på vår hemsida med hjälp av mobilen. Utseendet är också förändrat om du tittar på hemsidan i datorn, men var inte orolig du har kommit rätt! Nu är det bara lite småsaker som ska in på hemsidan, men det kommer så småningom. Vi hoppas i alla fall att du ska ha mera glädje av denna hemsida.

Just nu planerar vi en massa inför säsongen 2018

Fröer beställs, och säsongens sommarplantor beställs, inventering av vad som finns och planering i växthusen och i landen så att det finns plats och att allt är förberett inför våren. Men ännu är det mycket arbete kvar att göra innan trädgårdsbutiken slår upp portarna i April-18.
Hoppas att ni alla får en bra helg!